Handelsstraat 32-32A, Stadskanaal

€ 139.500 k.k.

Bouwjaar1900
Wonen246 m2
Aantal kamers6
Perceel397 m2

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 139.500,-
Aangeboden sinds
30 januari 2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1900

Omschrijving

Te koop aangeboden: Horecapand 'Knoalster Lorelei' met inpandige woonruimte staande op 397m2 eigen grond. Huidige huurder runt van hieruit een cafetaria annex cateringbedrijf. Het object is ook uitermate geschikt voor het totaalgebruik als woonhuis (er is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen in het bestemmingsplan waardoor het dus ook -bij medewerking vanuit de gemeente een woonhuis kan worden) of (eet)café.

Woonoppervlakte woning/horecapand: 246,4m². Overige inpandige ruimte: 7,1m². Externe bergruimte: 12m². Bruto inhoud gehele pand 905m³ (conform NEN2580 ingemeten op locatie).

Indeling: entree/voorportiek met toegang tot de cafetaria of het (eet)cafe; eetcafé (±115m²) met bar; cafetaria (±31m²) met tevens uitgebreide meterkast; achterhal; toiletgroepen (dames/heren) met wastafels, toilet en urinoirs; berging/opslag met achterentree; keuken (±12m²); zijhal met zij-entree en trapopgang; tussenhal; doucheruimte met douche, wastafel en toilet; tuin-gerichte woonkamer (±23m²).
Verdieping: overloop met knieschotten-berging; slaapkamer 1 (±9m²); cv-ruimte annex berging; slaapkamer 2 (±11m²) en slaapkamer 3 (±12m²). 2e Verdieping: door middel van luik in het plafond te bereiken vliering.

Achter het geheel ligt een eenvoudige besloten achtertuin welke door middel van zijpad ook buitenom te bereiken is. Voorts staat hier een geïsoleerde container (±12m²) welke dienst doet als extra bergruimte.

Extra info: traditionele bouw; oorspronkelijk bouwjaar rond 1900, omstreeks 1995 uitgebouwd; wordt verwarmd door middel van centrale verwarming (2x Nefit HR Combiketel uit circa 2011, lease-ketels); vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing; het pand dient op punten gerenoveerd te worden; deels betonnen vloeren en deels houten vloeren; beschoten kap op het oorspronkelijk gedeelte; plat dak met bitumen gedekt; aanvaarding gaat in overleg; deze aanbieding is exclusief inventaris, eventueel kan er over de overname van de inventaris gesproken worden.

Bestemmingsplan (via de site ruimtelijkeplannen.nl): Horecadoeleinden 1
23.1. Bestemmingsomschrijving
De op de kaart voor Horecadoeleinden 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Gebouwen voor: horecabedrijven categorie 1; woningen voorzover het bestaande woningen betreft; het behoud en herstel van cultuurhistorische waarden; met daaraan ondergeschikt:
parkeervoorzieningen; nutsvoorzieningen; groenvoorzieningen; water; speelvoorzieningen; met de daarbijbehorende:
tuinen, erven en terreinen; bouwwerken, geen gebouwen zijnde.

Stadskanaal is een woonplaats in de gemeente Stadskanaal in de provincie Groningen. Anno 2017 heeft het circa 20.000 inwoners en behoort daarmee tot de grootste plaatsen in de provincie. De plaats is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot een regionaal centrum. Een belangrijk deel van de bebouwing ligt als een bijna 10 kilometer lang lintdorp langs het gelijknamige kanaal. Aan weerszijden zijn en worden nieuwe woonwijken toegevoegd.

Handelsstraat 32-32A, 9501 EV Stadskanaal

WONINGAANBOD

Makelaardij Boekelo beschikt over een uitgebreid aanbod koop- en huurwoningen in Stadskanaal.

KLIK VOOR ONS WONING OVERZICHT >

taxaties

Makelaardij Boekelo is een gecertificeerd taxateur. Bent u ook benieuwd of wij een taxatie voor u mogen uitvoeren ?

VRAAG HIER UW TAXATIE AAN >

Hypotheken

Van annuïtaire en lineair tot de spaar- of aflossingsvrije hypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

AANVRAGEN >

Verzekeringen

Naast ons ruime woningaanbod, geven wij ook advies op het gebied van verzekeringen en kunt u een verzekering afsluiten.

OVERZICHT VERZEKERINGEN >

WONINGAANBOD

Wij hebben meer dan 40 koopwoningen beschikbaar. Ons woningaanbod wisselt voortdurend

taxaties

Laat uw woning door onze experts taxeren. Wij zijn Gecertificeerde Register Taxateurs

Hypotheken

Van annuïtaire en lineair tot de spaar- of aflossingsvrije hypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

VERZEKERINGEN

Wij regelen ook uw verzekering. Uw verzekering vergelijken en aanvragen doet u hier.