Omschrijving

EXCLUSIEF ONDERNEMEN, ELEGANTE VILLA MET COMFORT!

Welkom bij deze stijlvolle villa aan de Meihuizenweg 45 in Wildervank - een plek waar luxe en comfort samenkomen. Gebouwd in 2022, scoort deze woning hoog met een A++++ energielabel, mede dankzij zonnepanelen en een slimme warmtepomp.

Het eerste wat opvalt? De grote glazen gevels die het huis baden in natuurlijk licht met een open karakter. Met nieuwe screens geniet je van privacy zonder het mooie uitzicht te verliezen. De ligging is hier heerlijk rustig aan een doodlopende weg, omringd door groen, paarden en prachtige villa's.

Deze villa biedt meer dan alleen een luxe woonplek. De locatie/ bestemming van het perceel is namelijk wonen en werken. Hierdoor is een deel van het huis ingericht als bedrijfsruimte, inclusief een keuken, toilet en een prachtige vide met vaste kastruimte. Deze ruimte is eventueel ook geschikt om te gebruiken voor dubbele bewoning.

Binnen is de inrichting stijlvol en smaakvol. En als je wilt, kan je zelfs de meubels overnemen en zo in de woning trekken. De woonkamer, met haar mooie vide, biedt een mooi uitzicht op de groene omgeving. In de woning is een anti-kalksysteem geïnstalleerd, ideaal voor het behoud van je apparatuur en uiteraard het gemak tijdens het schoonmaken.

Buiten is er een prachtige tuin met waterpartijen en veel groen, totaal een perceeloppervlakte van bijna 2.000m². Meerdere terrassen nodigen uit om te ontspannen. En voor het gemak is er buitenshuis een bergruimte met overkapping én toilet, helemaal in stijl met het huis. Tevens is in deze bergruimte alles voorbereid om een zwembad aan te leggen in de tuin.

Indeling van de woning:
Begane grond: Royale entree en hal. Daaraan grenzend bevinden zich twee slaapkamers (10m² en 21m²) met vaste kastruimte/inloopkast en openslaande deuren naar de tuin met elk een eigen badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche. Een bijkeuken met een stijlvol keukenblok geeft toegang tot de tuin. Via een glazen toegangsdeur kom je in de royale open living ((95m2) met daarin een strakke en moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een quooker, koffiezetapparaat enzovoort. Vanuit de woonkamer is de open vide te bereiken via een stijlvolle trap. Op de eerste verdieping is een tweede woonkamer ingericht voorzien van vaste kastruimte en uitzicht over de royale living en zoals gezegd op de groene omgeving.

Conform meetinstructie NEN-normering 2580 op locatie ingemeten: totaal gebruiksoppervlakte wonen 365m², externe bergruimte 24m², bruto inhoud woning 1354m³.

De bestemming van het perceel is “bedrijventerrein”. Meer informatie kun je vinden op de volgende website: Bron: www.omgevingswet.overheid.nl. Heb je hierover nog vragen, neem gerust contact met ons op.

De woning is gelegen in Wildervank, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Het centrum van Veendam is op fietsafstand bereikbaar, maar ook binnen enkele autominuten bent u in het centrum van Veendam. Via de nabijgelegen N33 zijn Groningen en Assen binnen 30 minuten te bereiken.

Ontdek de comfortabele luxe van deze villa aan de Meihuizenweg 45 - jouw nieuwe thuis waar je echt tot rust kunt komen.

Meihuizenweg 45, 9648 LN Wildervank

WONINGAANBOD

Makelaardij Boekelo beschikt over een uitgebreid aanbod koop- en huurwoningen in Stadskanaal.

KLIK VOOR ONS WONING OVERZICHT >

taxaties

Makelaardij Boekelo is een gecertificeerd taxateur. Bent u ook benieuwd of wij een taxatie voor u mogen uitvoeren ?

VRAAG HIER UW TAXATIE AAN >

Hypotheken

Van annuïtaire en lineair tot de spaar- of aflossingsvrije hypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

AANVRAGEN >

Verzekeringen

Naast ons ruime woningaanbod, geven wij ook advies op het gebied van verzekeringen en kunt u een verzekering afsluiten.

OVERZICHT VERZEKERINGEN >

WONINGAANBOD

Wij hebben meer dan 40 koopwoningen beschikbaar. Ons woningaanbod wisselt voortdurend

taxaties

Laat uw woning door onze experts taxeren. Wij zijn Gecertificeerde Register Taxateurs

Hypotheken

Van annuïtaire en lineair tot de spaar- of aflossingsvrije hypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

VERZEKERINGEN

Wij regelen ook uw verzekering. Uw verzekering vergelijken en aanvragen doet u hier.