Uw Register Makelaar / Taxateur 

Herman Boekelo

De goedkoopste Makelaar gezocht van provincie Groningen en Drenthe?

U kunt ons  3 maanden gratis uitproberen met plaatsing op Funda etc.,

bent u niet tevreden kunt U ons zonder kosten opzeggen.

 

 

 

Onze werkwijze.

Als u uw huis wilt laten taxeren, een huis wilt kopen of verkopen, dan kan een makelaar die uw omgeving kent u daar het beste bij helpen.

Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo is gevestigd in Stadskanaal en is werkzaam als makelaar in de de provincie Groningen en Drenthe.

Als u hier uw huis wilt verkopen, kunnen wij u daar goed bij helpen. Aangezien tegenwoordig alles via internet wordt aangeboden is de afstand van standplaats kantoor naar uw te verkopen woonhuis minder belangrijk geworden.

Bent duidelijk klaar voor de volgende stap, wij begeleiden u daar graag in zodat u fijn het huis waar u jaren in gewoond heeft, kunt verkopen voor een goede prijs.

Huis verkopen.

Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo heeft al jarenlang ervaring als verkoopmakelaar in de provincies Groningen en Drenthe.

U kunt bij ons terecht voor alles wat valt onder makelaardij en financiele zaken, (totaal advies dus) namelijk voor:

 • Een huis kopen
 • Een huis verkopen
 • Taxaties
 • Hypotheken
 • Verzekeringen

Als u graag uw woning wilt laten verkopen in Stadskanaal door een enthousiast en gepassioneerd team, dan zit u bij ons wel goed! Ons makelaarskantoor is ruim 27 jaar geleden ontstaan vanuit een passie voor het vastgoed vak. Onze medewerkers stralen daardoor dag in dag uit enthousiasme en motivatie uit en doen er alles aan om uw huis zo goed mogelijk in de kijk te zetten en passende kopers te vinden.

Wat doet wij als verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaar behartigt uw belangen bij het verkopen van uw woning. 

Als Gediplomeerd Register Makelaar / Taxateur  (voorheen bekend als nu niet meer bestaande beëdigd Makelaar ) geven wij onze klanten een totaal-adviespakket. Wanneer u bij ons komt voor de verkoop of aankoop van een huis krijgt u niet alleen hulp bij dat stukje, u krijgt er ook advies bij over verzekeringen, hypotheken en de BKR registratie. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt wat wij doen, zodat u zich tijdens het kopen of verkopen van een huis in samenwerking met ons helemaal op uw gemak voelt.

 • een woningopname. Dat wil zeggen een waardebepaling opstellen, professionele foto’s laten maken, het vastleggen en verzamelen van woningkenmerken, eigenschappen en benodigde informatie ten behoeve van de vermelding op woonplatformen als Funda, Jaap.nl en social media.
 • eventueel als dat van toepassing is een bouwkundige keuring (i.v.m. de wettelijke mededelingsplicht)
 • organiseren en begeleiden bezichtigingen
 • biedingen en onderhandelingen
 • opstellen koopakte
 • uiteindelijke inspectie en overdracht

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer u een woning wilt verkopen, dan kunnen wij uw huis geheel vrijblijvend op de juiste waarde bepalen, oftewel taxeren. Dit is erg belangrijk voor een zo succesvol mogelijke verkoop. Als u verhuisplannen heeft, dan is het goed om te weten wat uw huis nu waard is. Waarom? Als uw huis voor een realistische prijs te koop staat, is de kans groter dat de woning snel verkocht wordt.

 

Woningen (en bedrijfsobjecten met meer dan 50% woonbestemming) taxeren behoort tot één van onze belangrijkste werkzaamheden. Dit wordt gedaan door onze gediplomeerde taxateurs. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT Regiser en onze makelaar is ingeschreven in het SCVM register, gecertificeerd, gediplomeerd en zeer bekend in de regio Stadskanaal. Wij zijn daarnaast een erkend RFD Dienstverlener (Register Financieel Dienstverlener).

Ons werkgebied

Wij zijn in de gehele regio werkzaam als makelaar, dus in Stadskanaal, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Veendam, Nieuwe Pekela en Oude Pekela. Dat maakt ons de makelaar van Stadskanaal. Woont u in één van deze gemeenten, dan kunt u ons inschakelen voor makelaardij. Wij kennen dit gebied op ons duimpje en weten uw woning dan ook goed te vermarkten. Laat uw huis verkopen maar aan ons over! Naast de kanaalstreek hebben wij ook huizen te koop en te huur in o.a. de stad Groningen. Hier verkopen en verhuren wij regelmatig verschillende soorten woningen. Neem gerust contact met ons op bij interesse.

Waar kunnen we u bij helpen?

We helpen u graag in de gehele regio als uw makelaar om uw woning te verkopen. Stadskanaal is onze standplaats, maar ook in de omliggende plaatsen zijn wij erg bekend en kunnen we u goed helpen als uw makelaar. Als u een expert wilt inschakelen om uw huis te laten taxeren, uw huis te verkopen, een huis te kopen of om u van een algeheel advies te voorzien, dan kunt u ons absoluut benaderen. Neem gerust contact met ons op, leg ons uw situatie voor en wij zullen u adviseren en helpen op het gewenste gebied.

Neem contact op met de goedkoopste verkoopmakelaar van provincie Groningen en Drenth.

 

 

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0599 65 11 33 of mailen naar info@makelaardijboekelo.nl.

Binnen 24 uur heeft u antwoord op vragen via mail, telefoon of WhatsApp.