Makelaar Ter Apel

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Ter Apel? Wilt u uw woning verkopen en wilt u dit goed regelen? Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo is uw betrouwbare partner, niet alleen in het verkopen van uw huis, maar ook in hypotheekadvies en BKR-registratie.

 

Woning verkopen in Ter Apel

Overweegt u om uw huis te koop te zetten? Soms kiezen mensen ervoor om hun huis zelf te verkopen. Toch kiest het merendeel ervoor om een makelaar in te schakelen. Uw huis verkopen in Ter Apel is, bij het inzetten van een kundige makelaar, eenvoudig en simpel.

Bij de verkoop van uw huis komt veel papierwerk bij kijken en kostbare tijd. Door de deskundigheid van onze makelaars, hoeft u zich niet druk te maken om het bovenstaande; dit nemen wij geheel van u over.

 

Uw huis verkopen in Ter Apel: Makelaardij Boekelo

Makelaardij Boekelo is een deskundige makelaardij, met meer dan 25 jaar ervaring in de woningmarkt. Door onze uitgebreide kennis op bouwkundig/technisch gebied en onze jarenlange ervaring in de makelaardij gecombineerd met een commercieel inzicht, onderscheiden wij ons van de vele concurrerende collega’s.

Onze medewerkers hebben allen een achtergrond in het vastgoed en zijn daarom zeer enthousiast en gemotiveerd in hun vakgebied. Onze doelstelling is om groot te worden door klein te blijven.

 

Uw verkoopmakelaar in Ter Apel

Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo heeft naast de ervaring in de makelaardij, ook ervaring in het taxeren van woningen en het afsluiten van verzekeringen of hypotheken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Ter Apel, Ter Apelkanaal, Stadskanaal, Veendam, Nieuwe Pekela en Oude Pekela.

Wij bieden onze klanten een totaal adviespakket aan en kunnen U soms ook helpen als U een BKR registratie heeft, zodat u het gehele plaatje voor ogen heeft. Bekijk al onze voordelen op onze website.

 

Wij regelen uw hypotheek

Na de verkoop van uw woning, moet een nieuwe woning in veel gevallen worden gefinancierd. Maar hoe gaat u dit betalen? Weet u welke hypotheek geschikt voor u is?

Bij Makelaardij Boekelo bieden wij diverse mogelijkheden aan om uw hypotheek te regelen; zelfs wanneer u een BKR-notering heeft.

 

Uw woning taxeren

Naast de verkoop van woningen, kunt u bij ons ook terecht voor een taxatie van uw woning.

Hier worden wij veel voor benaderd. Door onze ruime kennis op bouwkundig en technisch gebied, zijn wij in staat om de juiste waarde van uw woning te bepalen.

 

Een verzekering afsluiten

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw (nieuwe) woning of eventueel auto? Ook daarvoor kunt u bij Makelaardij Boekelo terecht. Wij zijn gecertificeerd Register Financiële Dienstverlener en wij kunnen verzekeringen afsluiten voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Waarom kiezen voor Makelaardij Boekelo in Ter Apel

Door onze jarenlange ervaring in het werkgebied, zijn wij in staat om u op de juiste manier te helpen om uw huis te verkopen. Daarnaast bieden wij het volgende:

  • Een totaal adviespakket
  • Taxatie
  • Hypotheekadvies
  • Uw verzekering bij ons afsluiten
  • Betrouwbare makelaars die u echt helpen
  • Binnen 24 uur antwoord op uw vraag via e-mail, telefoon of WhatsApp!

Plan uw afspraak bij Makelaardij Boekelo

Wilt u uw woning verkopen en wilt u dit goed regelen? Plan dan een afspraak in voor een totaal adviespakket! U kunt contact met ons opnemen via het online formulier.

Vrijblijvende afspraak Woning taxeren