Je hebt de term vast wel eens gehoord: stille verkoop. In plaats van het gebruikelijke bord in de tuin, kies je er dan voor om de verkoop van je woning of bedrijfspand niet bij het grote publiek bekend te maken, zoals bij reguliere verkoop. Het object kan wel aanbevolen worden door je makelaar, mocht deze een geschikte koper vinden. Misschien is stille verkoop dan ook wel iets voor jou!

 

Waarom kiezen voor stille verkoop?

De keuze om voor stille verkoop te gaan, kan divers gemotiveerd zijn. Bijvoorbeeld als je niet zit te wachten op foto’s van je interieur & tuin op het internet, of juist omdat je geen haast hebt met verkopen. In de huidige woningmarkt kun je daarnaast een hoop bezichtigingen verwachten. Ook dit kan een reden zijn om te kiezen voor stille verkoop. Past jouw woning beter bij een specifieke doelgroep, in plaats van het brede publiek? Ook hier biedt stille verkoop de uitkomst.

 

Nadelen van stille verkoop.

Door het ‘stille’ element in het verkoopproces, zal je woning of bedrijfspand bij een beperkter publiek onder de aandacht worden gebracht. Hierdoor kan het voorkomen dat je niet het maximale uit de waarde van je object haalt, simpelweg door minder biedingen. Ook kan het proces langer duren, waardoor je langer aan je object vast blijft zitten.

 

Stille verkoop bij Makelaardij Boekelo

Met meer dan 25 jaar ervaring is makelaardij Boekelo de geschikte keuze voor de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Geen behoefte aan volle dagen met bezichtigen, foto’s van uw woning op het internet of geen haast met de verkoop? Dan is stille verkoop via Makelaardij Boekelo wellicht iets voor jou. Door onze jarenlange ervaring begeleiden wij onze klanten naar een succesvolle transactie, waarbij privacy en de beste voorwaarden voor onze klant gewaarborgd blijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Benieuwd naar ons actieve aanbod? Neem dan eens een kijkje in ons overzicht van aangeboden woningen.