Makelaar in Stadskanaal gezocht?

Bent u op zoek naar een (verkoop)makelaar in Stadskanaal? Als u uw huis wilt laten taxeren, een huis wilt kopen of verkopen, dan kan een makelaar die uw stad kent u daar het beste bij helpen. Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo is gevestigd in Stadskanaal en is werkzaam als makelaar in de gehele regio. Stadskanaal is een gemeente in de provincie Groningen die zo’n 31.800 inwoners telt. Als u hier uw huis wilt verkopen, kunnen wij u daar goed bij helpen. U bent duidelijk klaar voor de volgende stap, wij begeleiden u daar graag in zodat u fijn het huis waar u jaren in gewoond heeft, kunt verkopen voor een goede prijs.

Huis verkopen in Stadskanaal

Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo heeft al jarenlang ervaring als verkoopmakelaar in Stadskanaal. U kunt bij ons terecht voor alles wat valt onder makelaardij, namelijk voor:

  • Een huis kopen
  • Een huis verkopen
  • Taxaties
  • Hypotheken
  • Verzekeringen

Als u graag uw woning wilt laten verkopen in Stadskanaal door een enthousiast en gepassioneerd team, dan zit u bij ons wel goed! Ons makelaarskantoor is ruim 27 jaar geleden ontstaan vanuit een passie voor het vastgoed vak. Onze medewerkers stralen daardoor dag in dag uit enthousiasme en motivatie uit en doen er alles aan om uw huis zo goed mogelijk in de kijk te zetten en passende kopers te vinden.

Wat wij doen als makelaar in de regio Stadskanaal?

Als makelaar in Stadskanaal geven wij onze klanten een totaal-adviespakket. Wanneer u bij ons komt voor de verkoop of aankoop van een huis krijgt u niet alleen hulp bij dat stukje, u krijgt er ook advies bij over verzekeringen, hypotheken en de BKR registratie. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt wat wij doen, zodat u zich tijdens het kopen of verkopen van een huis in Stadskanaal in samenwerking met ons helemaal op uw gemak voelt.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wanneer u een woning wilt verkopen, dan kunnen wij uw huis geheel vrijblijvend op de juiste waarde bepalen, oftewel taxeren. Dit is erg belangrijk voor een zo succesvol mogelijke verkoop. Als u verhuisplannen heeft, dan is het goed om te weten wat uw huis nu waard is. Waarom? Als uw huis voor een realistische prijs te koop staat, is de kans groter dat de woning snel verkocht wordt.

Woningen (en bedrijfsobjecten) taxeren behoort tot één van onze belangrijkste werkzaamheden. Dit wordt gedaan door onze gediplomeerde taxateurs. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT Regiser en onze makelaar is ingeschreven in het SCVM register, gecertificeerd, gediplomeerd en zeer bekend in de regio Stadskanaal. Wij zijn daarnaast een erkend RFD Dienstverlener (Register Financieel Dienstverlener).

Ons werkgebied

Wij zijn in de gehele regio werkzaam als makelaar, dus in Stadskanaal, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Veendam, Nieuwe Pekela en Oude Pekela. Dat maakt ons de makelaar van Stadskanaal. Woont u in één van deze gemeenten, dan kunt u ons inschakelen voor makelaardij. Wij kennen dit gebied op ons duimpje en weten uw woning dan ook goed te vermarkten. Laat uw huis verkopen in Stadskanaal dus maar aan ons over! Naast de kanaalstreek hebben wij ook huizen te koop en te huur in o.a. de stad Groningen. Hier verkopen en verhuren wij regelmatig verschillende soorten woningen. Neem gerust contact met ons op bij interesse.

Waar kunnen we u bij helpen?

We helpen u graag in de gehele regio als uw makelaar vanuit Stadskanaal om uw woning te verkopen. Stadskanaal is onze standplaats, maar ook in de omliggende plaatsen zijn wij erg bekend en kunnen we u goed helpen als uw makelaar. Als u een expert wilt inschakelen om uw huis te laten taxeren, uw huis te verkopen, een huis te kopen of om u van een algeheel advies te voorzien, dan kunt u ons absoluut benaderen. Neem gerust contact met ons op, leg ons uw situatie voor en wij zullen u adviseren en helpen op het gewenste gebied.

Neem contact op met de verkoopmakelaar van Stadskanaal

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0599 65 11 33 of mailen naar info@makelaardijboekelo.nl. Binnen 24 uur heeft u antwoord op vragen via mail, telefoon of WhatsApp.

Vrijblijvende afspraak Woning taxeren