Makelaar in Musselkanaal gezocht?

Bent u op zoek naar een makelaar in Musselkanaal? Dan zit u goed bij Makelaardij Boekelo. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de woningmarkt. Wij kunnen voor u optreden als verkoopmakelaar in Musselkanaal. Verder voorzien wij u van nog meer diensten zodat het kopen of verkopen van uw huis zo soepel mogelijk gaat.

Makelaardij Boekelo is een makelaardij me meer dan 25 jaar ervaring in diverse facetten van de vastgoedbranche.

Waarom makelaardij Boekelo?

Als u er voor kiest om via ons een huis te kopen of uw huis te verkopen, geniet u van vele voordelen.

  • Totaalpakket van advies;
  • Advies over verzekeringen, hypotheken en BKR-registratie;
  • Erkend RFD Dienstverlener;
  • Taxateurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd;
  • Binnen 24 uur antwoord op vragen.

Bevallen deze voordelen u wel? Neem dan direct contact met ons op om ons in te huren als uw verkoopmakelaar.

Verkoopmakelaar in Musselkanaal

Zodra u besluit dat het tijd is voor een nieuwe woning, kunt u bij ons terecht. Wij zullen voor u optreden als verkoopmakelaar in Musselkanaal. Wij bepalen uw woning geheel vrijblijvend op de juiste waarde. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen van woningen en zijn u ook graag van dienst.

Wij runnen onze makelaardij met veel passie en toewijding. Op deze manier zorgen wij er voor dat het verkoopproces van uw woning zo soepel mogelijk verloopt. U kunt op ons rekenen van de taxatie, vervolgens de bezichtigingen, tot de totale afronding van de verkoop van uw huis.

Uw woning verkopen in Musselkanaal

Wij treden op als woningmakelaar in Musselkanaal maar ook als u een makelaar in Stadskanaal nodig hebt, kunnen wij u van dienst zijn. Naast het verkopen van woningen, kunt u ook bij ons terecht voor hypotheken en verzekeringen. Wilt u advies over de BKR registratie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij zijn een klein makelaarskantoor met zes medewerkers.

Neem nu contact op

Bent u klaar om uw woning te verkopen in Musselkanaal? Dan kunt u direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvende waardebepaling. U kunt ons bereiken middels het online contactformulier maar u kunt ons ook bellen op 0599 651 113.

Hebt u nog vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen binnen 24 uur beantwoorden.

 

Vrijblijvende afspraak Woning taxeren