Dé makelaar in Oude Pekela en omstreken

Makelaars- en assurantiekantoor Boekelo is dé makelaar in Oude Pekela en omgeving. Onze medewerkers hebben een jonge geest én we hebben meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Door de jarenlange ervaring is er veel technische kennis op bouwkundig gebied. Hierdoor lopen wij een stap voor op andere makelaars. En dat merkt u! Onze doelstelling? Groot worden door klein te blijven.

Makelaardij Boekelo (Register Makelaar / Taxateur J.H. Boekelo) is een makelaardij met een jonge moderne geest en met meer dan 20 jaar ervaring in diverse facetten van de vastgoedbranche.

Wilt u uw woning verkopen? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers! Zij zorgen er graag voor dat u ontzorgd wordt. En dan doen ze met veel passie voor hun werk!

 

Deze makelaar in Oude Pekela ontzorgt u

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Een professionele presentatie van het huis, kwaliteitsfoto’s van uw woning, een vermelding op verkoopsites zoals Funda…. En hoe pakt u de bezichtigingen eigenlijk aan? Wanneer u kiest voor de makelaar in Oude Pekela heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Wij nemen al het papierwerk en andere zaken compleet van u over. Doordat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben met de woningmarkt weten wij als geen ander hoe we uw huis zo snel mogelijk voor een goede prijs verkopen. Daar kunt u op rekenen!

 

Totaalpakket voor het gehele plaatje

Om u het totaalplaatje te kunnen laten zien, bieden we u een compleet pakket aan. Van een taxatie tot aan advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en een eventuele BKR-registratie.. Het taxeren van woningen is een van onze belangrijkste werkzaamheden.

Doordat onze taxateurs gediplomeerd en gecertificeerd zijn, bent u verzekerd van de juiste taxatie van uw woning. Alle rapporten die wij opstellen worden geaccepteerd door alle banken en verzekeringsmaatschappijen.

Makelaardij Boekelo is een klein makelaarskantoor met drie medewerkers

Waarom deze verkoopmakelaar in Oude Pekela?

Wij onderscheiden ons als verkoopmakelaar in Oude Pekela van de vele concurrerende collega-makelaars. De kenmerkende punten die ons onderscheiden op een rij:

  • Een totaal adviespakket. Van verkoop, taxatie, verzekering tot aan hypotheekadvies!
  • Erkend RFD dienstverlener (Register Financieel Dienstverlener)
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het makelaarsvak
  • Binnen 24 uur antwoord op uw vragen. Zowel telefonisch, als via de mail en via Whatsapp
  • Alle taxateurs zijn gediplomeerd, gecertificeerd en ingeschreven in het NRVT register
  • We zijn zeer bekend in de regio Oude Pekela

Onze doelstelling? Groot worden door klein te blijven!

Wilt u uw woning verkopen in Oude Pekela?

Voor het verkopen van uw woning in Oude Pekela en omstreken kiest u voor ons! Wij zorgen er met veel passie en toewijding dat het proces zo optimaal mogelijk verloopt. Van de taxatie tot aan de bezichtigingen. Daar kunt u op rekenen!

Wilt u meer weten over wat ons totaal adviespakket voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via de mail, telefonisch of heel gemakkelijk via Whatsapp. U heeft als verkoper al binnen 24 uur antwoord op al uw vragen. Wij zijn Boekelo Makelaardij: de makelaar in Oude Pekela en omstreken.

Maar ook als u uw woning in Nieuwe Pekela, Stadskanaal, Ter Apel, Ter Apelkanaal of Veendam wilt verkopen zijn wij de juiste professional.

 

Vrijblijvende afspraak Woning taxeren