FAQ (veelgestelde vragen)

Meerdere logo's van keurmerken waarvan ook een aantal van toepassing zijn op de hypotheken die u bij makelaardij boekelo uit stadskanaal kunt afsluiten

Ik heb schade met mijn auto, wat moet ik doen? 

Het is natuurlijk heel vervelend dat u schade heeft met uw auto. Maak foto’s van de schade en vul een schadeformulier in samen met eventueel de tegenpartij. Stuur de foto’s van de schade en het ingevulde schadeformulier in en mail het naar info@makelaardijboekelo.nl. Breng de auto naar een aangesloten hersteller. Maak een herstelnota en stuur dit vervolgens ook naar info@makelaardijboekelo.nl  Afhankelijk van de hoogte van de schade, zal er een expert worden ingeschakeld. Hij zal beoordelen of de schade wordt vergoed en hoe hoog het schadebedrag is. Zodra wij de expert dit heeft vastgesteld, zullen wij contact met u opnemen over de uitgekeerde schade.

Ik heb schade aan iets anders dan mijn auto, wat moet ik doen?

Zodra u schade heeft aan iets anders dan uw auto, dan kunt u het best meteen contact met ons opnemen: 0599-651133. Wij zullen u dan een schadeformulier toe mailen die u dient in te vullen. Dit schadeformulier moet u naar ons retour zenden samen met foto’s van de schade. Tevens hebben wij van u een herstelnota nodig die u naar ons dient te mailen. Zodra wij de foto’s, ingevulde schadeformulier en de herstelnota van u hebben ontvangen, zullen wij dit indienen bij de maatschappij. Afhankelijk van de hoogte van het schadebedrag, wordt er een expert ingeschakeld. Hij/zij bekijken of de schade wordt vergoed en hoe hoog het schadebedrag is. Zodra de expert dit heeft vastgesteld, zullen wij contact met u opnemen over de uitgekeerde schade.

Ik heb mijn huis verkocht, en nu?

Gefeliciteerd, u heeft uw woning verkocht! Maar wat zijn nu de vervolgstappen? Zodra u het bod heeft geaccepteerd, zullen wij een concept opstellen van de koopovereenkomst. Hierin zullen wij vermelden wanneer de aktepassering zal plaatsvinden en de ontbindende voorwaarden toevoegen. Zodra wij een akkoord van de verkopende en de kopende partij hebben ontvangen, zullen wij u uitnodigen op kantoor voor het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst. De koopovereenkomst zullen wij tevens naar de notaris mailen. Zij zullen u uitnodigen voor de aktepassering. Zodra de ontbindende voorwaarden zijn verlopen, is de verkoop/koop definitief. Vaak wordt er een waarborgsom van 10% van de verkoopprijs gehanteerd. Dit dient te worden overgemaakt naar de notaris voor de afgesproken datum in de koopovereenkomst. De waarborgsom is als zekerheid voor de verkoper wanneer de koper zijn verplichtingen niet nakomt.

Gecertificeerde Register Makelaar & Taxateur.
Makelaar Boekelo is ook een erkend RFD Dienstverlener (Register Financieel Dienstverlener).
Werkzaam in de omgeving van: Stadskanaal, Veendam, Nieuw-Buinen, Exloermond, Groningen, Oude Pekela en Ter Apel.