Wat doen wij?
Makelaardij Boekelo is een bedrijf met veel ervaring in de makelaardij. Maar ook voor het taxeren van woningen of het afsluiten van meerdere verzekeringen en hypotheken kunt u bij ons terecht. Niet alleen in de kanaalstreek hebben wij huizen te koop en te huur. Wij zijn actief in heel Noord-Nederland.

Laat uw woning taxeren

Naast de verkoop en verhuur van woningen in Groningen en Drenthe worden wij ook vaak benaderd voor het taxeren van woningen. We taxeren woningen voor allerlei partijen. Doordat wij veel kennis hebben op bouwkundig en technisch gebied kunnen wij uw woningen op de juiste waarde bepalen.

 

Wij regelen uw hypotheek
Uiteraard moet uw woning in veel gevallen gefinancierd worden. Maar hoe gaat u uw droomhuis betalen? Wij hebben verschillende mogelijkheden om een hypotheek voor u te regelen. Zelfs wanneer u een BKR notering heeft hebben wij mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Kijk gerust op onze pagina Hypotheken en neem daarna contact op voor een afspraak.

Verzekering afsluiten
Ook voor het afsluiten van verzekeringen kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn onder andere gecertificeerd Register Financiële Dienstverlener en mogen verzekeringen afsluiten voor particulieren en bedrijven. Wij verzekeren uw woning of auto bij één van onze verzekeringsmaatschappijen. Uw verzekering is bij Boekelo in vertrouwde handen.

WONINGAANBOD

Makelaardij Boekelo beschikt over een uitgebreid aanbod koop- en huurwoningen.

KLIK VOOR ONS WONING OVERZICHT >

Verzekeringen

Naast ons ruime woningaanbod, geven wij ook advies op het gebied van verzekeringen.

OVERZICHT VERZEKERINGEN >

Hypotheken

Van annuïtair en lineair tot de spaar- of beleggingshypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

HYPOTHEEK AANVRAGEN >

taxaties

Makelaardij Boekelo is een gecertificeerde taxateur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

VRAAG HIER UW TAXATIE AAN >