Hof Beel 1, Oberlangen

€ 525.000 k.k.

Bouwjaar1930
Wonen1.183 m2
Aantal kamers43
Perceel6.973 m2

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,-
Aangeboden sinds
30 november -1
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1930

Omschrijving

Uniek wonen (en wellicht werken) in een uniek pand! Deze voormalige school is oorspronkelijk rond 1930 gebouwd en doet al enige jaren dienst als zijnde groepsaccommodatie! Het geheel is zeer idyllisch gelegen, rondom in het groen en nog geen minuut wandelen naar een zijtak van de rivier de Ems! Het zeer ruim bemeten pand met een woonoppervlakte van circa 1183 m² staat op een kavel van 6973 m² eigen grond.

U wilt altijd al uw droom verwezenlijken? Iets bijzonders bewonen en wellicht ook zakelijk bestieren? Freizeithome 'Hof Beel' kan dan allicht uw droomlocatie zijn.

Hof Beel biedt u o.a.: 4 woonkamers; 1 bedrijfskantine; 27 slaapkamers; 8 badkamers; 14 toiletten; 4 keukens!

Het 'prive-gedeelte' qua woning betreft een inpandig appartement met eigen keuken, woonkamer, slaapkamers en afsluitbare entree. Het privedeel is voorzien van een eigen centrale verwarming.

Verder staan er op het perceel een 3 tal stenen bijgebouwen (respectievelijk 17,5 19 en 54m² groot). Alsmede een carport van circa 85m² groot!

Het geheel is prima onderhouden doch bij een pand als deze blijven er natuurlijk altijd punten van aandacht over! Het geheel is zo weer in gebruik te nemen als zijnde groepsaccommodatie en uiteraard als woning!

Het geheel wordt verwarmd door middel van een gasgestookte centrale verwarming met daaraan gekoppeld een hout gestookte kachel, het pand is deels voorzien van isolerende beglazing.

U kunt Hof Beel vinden in het dorpje Oberlangen in Landkreis Emsland te Duitsland. Landkreis Emsland is een prachtig waterrijk gebied, met vele recreatiemogelijkheden. Hof Beel ligt aan een zijtak van de rivier de Ems. In de omgeving zijn talloze leuke uitstapjes te vinden, zoals: Ferienzentrum Sloss Dankern, Sloss Dankern ligt op maar zes kilometer afstand van Hof Beel. Sloss Dankern is een groot recreatiepark. Er is genoeg te doen voor jong en oud. In het midden van het park staat een groot slot, met daaromheen allerlei verschillende speelmogelijkheden. Zo zijn er buiten klimnetten, bochelfietsen, glijbanen en een waterspeelplaats. In het overdekte speelland treft u superglijbanen, tafeltennistafels, kegelbanen en autoscooters aan. Sinds 2006 beschikt Sloss Dankern over een zeer speciale attractie: een survivalbaan op 10 meter hoogte. Deze baan bestaat uit 18 verschillende hindernissen die hangend in de lucht moeten worden uitgevoerd.

Spassbad Topas: Wat denkt u van de hele dag lekker zwemmen? In Spassbad Topas is een glijbaan van 60 meter! Er is ook een familieglijbaan van 4 meter breed en een stroomversnelling. “Erholungsgebiet Surwolds Wald”: Surwolds Wald ligt op ongeveer 35 kilometer afstand. Hier is onder andere een uitkijktoren, mini-golf, een sprookjesbos en een zomerrodelbaan.

Bos: Op maar 1,5 kilometer van Groepsaccommodatie Hof Beel ligt het bos. Dit bos biedt de mogelijkheid om spelletjes met uw groep te doen, bijvoorbeeld levend stratego of blikspuit. Maar in het bos kunt u ook een heerlijke (nacht)wandeling maken en genieten van de natuur.

Fiets/Wandelroutes: Rondom Hof Beel zijn genoeg mogelijkheden om er met de fiets, of lopend op uit te gaan. Er zijn diverse routes die u door de mooiste stukjes van Emsland leiden.

Let op: indien u het pand (verder)wenst te gaan gebruiken als zijnde groeps-accommodatie dan dient u er rekening mee te houden dat er verdere voorgeschreven veiligheidsvoorschriften dienen te worden aangebracht in-en-om het pand.

Makelaarsprovisie voor de koper 3,24%

Hof Beel 1, 49779 Oberlangen

WONINGAANBOD

Makelaardij Boekelo beschikt over een uitgebreid aanbod koop- en huurwoningen in Stadskanaal.

KLIK VOOR ONS WONING OVERZICHT >

taxaties

Makelaardij Boekelo is een gecertificeerd taxateur. Bent u ook benieuwd of wij een taxatie voor u mogen uitvoeren ?

VRAAG HIER UW TAXATIE AAN >

Hypotheken

Van annuïtaire en lineair tot de spaar- of aflossingsvrije hypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

AANVRAGEN >

Verzekeringen

Naast ons ruime woningaanbod, geven wij ook advies op het gebied van verzekeringen en kunt u een verzekering afsluiten.

OVERZICHT VERZEKERINGEN >

WONINGAANBOD

Wij hebben meer dan 40 koopwoningen beschikbaar. Ons woningaanbod wisselt voortdurend

taxaties

Laat uw woning door onze experts taxeren. Wij zijn Gecertificeerde Register Taxateurs

Hypotheken

Van annuïtaire en lineair tot de spaar- of aflossingsvrije hypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte.

VERZEKERINGEN

Wij regelen ook uw verzekering. Uw verzekering vergelijken en aanvragen doet u hier.